Leiding 7B - 58

Leiding 7B - 58, Wanica, Leidingen
Bel voor details en prijzen
Leiding 7B - 58, Wanica, Leidingen
Categorie: Woning (koop)
Type object: Te koop
Uitgelicht!: Ja

Faciliteiten in dit object:

Airco
Hydrofoor
110V electra
Water
Dievenijzer
Gesloten garage
Ligbad
Washok
Berghok
Een hoogbouw woning gelegen te Leiding.

Ligging :

De leidingen zijn zijwegen van de Commissaris Weything weg en van de Noordpolderdam. Deze zijn verhard d.m.v. asfalt. De ontwatering van dit perceel gaat via het kanaal van de genoemde wegen. De nutsvoorzieningen en straat verlichting zijn aanwezig. De sfeer aan de Oost zijde van het perceel is erg landelijk, terwijl de bebouwing aan de noord- , zuid- en west zijde op gang komt in grotendeels steen.

Terrein :

De ontwatering van dit perceel geschiedt door drie brede trenzen, uitgegraven in de richting van het hoofdkanaal. Er is terreinverlichting aanwezig.

Opstallen :

Op het perceel staat een hoogbouw stenen woonhuis met een bouwoppervlakte van ± 383,13 m². Het woonhuis verkeert in goede staat, de vloeren zijn volledig betegeld, de vloer van de bovenste slaapkamer zijn voorzien van vloerbedekking. Er is aansluiting op zowel 110- als 220 volt electra. Airco’s zijn aanwezig in 2 slaapkamers (master-bed room en een slaapkamer aan de rechter-/voorzijde ). De 2 garages zijn voorzien van elektrische bediende roldeuren. De beglazing bestaat uit opwaarts glas in houten ramen. De woning is beveiligd d.m.v. ijzer constructie.

Indeling:

Beneden : woonkamer annex keuken en eetruimte, trappenhal , bad- en toilet ruimte , 1 slaapkamer , voor- en achter terras, berghok en 2 afgesloten garages.

Boven : woonkamer , bad- en toilet ruimte, voorbalkon, 3 slaapkamers, 1 masterbedroom met eigen bad- en toilet ruimte en bergruimte.

Titel:

Grondhuur

Gemarkeerde velden * zijn verplicht
Naam vriend *
E-mail vriend *
Uw naam
Uw e-mail
Bericht
Veiligheidscode *
Vul de cijfers en letters exact hetzelfde in het witte vakje:
       
Gemarkeerde velden * zijn verplicht
Onderwerp *
Bericht *
Uw naam *
Uw e-mail *
Telefoon:
Veiligheidscode *
Vul de cijfers en letters exact hetzelfde in het witte vakje: