Samson Greenstraat

Samson Greenstraat, Blauwgrond, Paramaribo
Prijs: € 850.000,00
Samson Greenstraat, Blauwgrond, Paramaribo
Categorie: Woning (koop)
Type object: Te koop
Uitgelicht!: Ja
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Aantal ruimtes: 6
Bouwoppervlak: 852 m2
Perceeloppervlakte: 807 m2

Faciliteiten in dit object:

Warm water
Airco
Hydrofoor
110V electra
220V electra
Water
Telefoon
Dievenijzer
Gesloten garage
Vijver
Berghok
Jacuzzi
Een riant gebouw geschikt voor diverse doeleinden.

Omgeving
De woning bevindt zich in de wijk Blauwgrond te Paramaribo – Noord en is makkelijk te bereiken via de Anton Dragtenweg, het ligt in een straal van 1 km van de Maretraite mall. Openbaar vervoer van en naar het centrum Paramaribo is de hele dag aanwezig. Geasfalteerde wegen en bereikbaar vanuit meerdere hoofdwegen. Er zijn verschillende restaurants en warung’s in de omgeving waar u lekker kunt genieten van het warm eten Het gaat om een snel groeiende zakenwijk.Taxibedrijven ,Winkels en Supermarkten bevinden zich op loopafstand.. Op ongeveer ½ km van de woning staat er een politiepost, Slagerij, markt, Brandweerpost en huisartsen.

Indeling boven is o.a verdeeld in:
Woongedeelte: Masterbedroom: met airco, warm en koud water, bubble bad, douche cabine, toilet en   porcelein wasbak met een kast , een achter balkon. 2 Slaapkamers: met airco, bubble bad koud en warm water, toilet en wasbak, 1 Slaapkamer: met airco, warm en koud water, douche en toiletruimte, wasbak met kast en een ruimte voor bubble bad. Een ruime woonkamer, eetzaal, keuken-/eethoek, balcon aan de voor-/achterzijde en een ruimte voor de administratie werkzaamheden.

Restaurant: Een Airco dinning room, Toilet ruimte voor klanten, Bar, Keuken en   een goederen lift.

Indeling Beneden is o.a verdeeld in:
Restaurant: Terras aan de voorzijde, airco dinning room voorin en achterin, heren & dames toilet, een bar, Verpakkingsruimte, een grote keuken, berghok, een wasruimte aan de achterzijde en een garage voor twee auto’s afgesloten met een ijzeren opklap poort.

Afhaal ruimte: Een verpakkingsruimte, keuken, Goederen magazijn, Kleedkamer met bad en toilet voor personeel, Balie met vitrine kasten, Ontvangsthal voor gasten, Wachthal, een Vijver met een kleine waterval en een fonteintje met daarop een chinese brug. 

Omrastering
De omrastering is geheel in bakstenen opgetrokken waarvan het voorzien is van beits bewerkt en wit geverfd sierstenen met stenenballen gecombineerd.

Nutsvoorzieningen
De woning is voorzien van 110/220 V elektra 2×3 fase & 1×2 fase, water-, hydrofoor-, boiler (warm en koud water) en telefoonaansluiting.

Titel
Eigendom

Oppervlakte perceel
807,30m²

Beneden bouw oppervlakte
439,85m²

Boven bouw oppervlakte
414,25m²

 

Vr. Prijs: Euro 850.000,=

Gemarkeerde velden * zijn verplicht
Naam vriend *
E-mail vriend *
Uw naam
Uw e-mail
Bericht
Veiligheidscode *
Vul de cijfers en letters exact hetzelfde in het witte vakje:
       
Gemarkeerde velden * zijn verplicht
Onderwerp *
Bericht *
Uw naam *
Uw e-mail *
Telefoon:
Veiligheidscode *
Vul de cijfers en letters exact hetzelfde in het witte vakje: