Ik wil een woning kopen in Suriname. Is het mogelijk deze woning 100% te financieringen?

Nee, dat is niet mogelijk. U kunt maximaal 70% financieren in Suriname en 30% eigen geld zou u moeten hebben. We gaan er in dit geval wel vanuit dat u woont en werkt in Nederland. Octopus International werkt samen met gerenommeerde kredietverstrekkers in Nederland en in Suriname die u een krediet kunnen verlenen.

Ik woon in Nederland en bezit een huis in Suriname. Kunt u dit huis voor mij verkopen ? 

Dat kan. Octopus International staat u graag terzijde bij de verkoop van uw woning. Tijdens een persoonlijk gesprek neemt een van onze medewerkers graag de mogelijkheden met u door.

Ik ben op zoek naar een vakantiewoning in Suriname. Kunt mij helpen bij mijn zoektocht ?

Uiteraard. Octopus International is het juiste adres voor vakantiewoningen in Suriname. Het komt regelmatig voor dat wij woningen verhuren die niet te zien zijn op onze website. Dit komt door de grote vraag en vanwege het feit dat onze klanten vaak ruim van te voren aangeven dat ze op zoek zijn naar een huurwoning.

Ik wil een nieuwbouw woning laten bouwen in Suriname en zie op jullie website niet de droomwoning staan die ik zoek.

Wij helpen u graag uw droom te realiseren. Als u kunt aangeven wat uw wensen zijn, kunnen wij uw woning moeiteloos op maat voor u ontwerpen. Belt u ons gerust op om de mogelijkheden door te nemen.

Ik heb een woning in Suriname die een goede onderhoudsbeurt nodig heeft. Kan ik hiervoor terecht bij Octopus International? 

Jazeker. Wij hebben vakkundige en betrouwbare medewerkers in Suriname die de werkzaamheden naar wens en volgens afspraken voor u kunnen uitvoeren.

Ik heb een leeg perceel en een woning met perceel. Ik wil beiden verkopen, maar weet niet wat ervoor moet vragen. Kunt u deze objecten (laten) taxeren ?

Octopus International werkt samen met erkende en beedigde taxateurs in Suriname die uw woning en / of perceel kunnen taxeren.

end faq

Snel zoeken

Basisinformatie [-]
0
-
1,750,000
Details [+]
Adres [+]