Octopus International N.V. i.o. is een jong en enthousiast bedrijf dat zich richt op verschillende bekwaamheden. Het dienstenpakket van Octopus International omvat voornamelijk het verkopen van onroerend goed. Octopus International kenmerkt zich door haar klantvriendelijkheid, eerlijkheid en snelheid. Octopus International is begonnen als familiebedrijf, opgericht in 1992 door de heer Franscisco Robert Tjin, directeur-eigenaar, beëdigd makelaar, taxateur en kantoorhoudende aan de Ladesmastraat 14 te Paramaribo-Suriname. We zijn uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf met ambities tot verdere groei. 

De onroerend goed sector is onze specialisme, waarbij we met ambitie, kennis, overzicht en ervaring inspelen op de behoefte van de markt. Wij beperken ons dan ook niet tot één onderdeel, maar staan open voor iedere nieuwe uitdaging. Bovendien passen we onze visie toe op de huidige markt en bouwen samen aan de toekomst met onze opdrachtgevers.

Octopus International richt zich onder andere op het gebied van:

  • Bemiddelingen-, verkoop- en koop van onroerend goed
  • Taxaties voor de verkoop/overdracht/hypotheken van vastgoed en andere doeleinden
  • Verhuur van woningen, appartementen, gemeubileerde woningen, vakantiewoningen & zakenpanden
  • Beheer van onroerend goed zoals; huurwoningen, appartementen, gemeubileerde woningen & zakenpanden
  • Assuranties
  • Wooninrichting/project decoraties
  • Bemiddelingsovereenkomsten bij verkoop van onroerend goed
  • Beheersovereenkomsten
  • Foto's

Historie gebouw

Het gebouw waar het kantoor van Octopus International gevestigd is gedateerd sedert het einde van de achtiende eeuw. In deze tijd was Suriname nog een kolonie van Nederland en werden slaven verhandelt en te werk gesteld op de plantages. Naar mate de tijd verstreek verwisselde dit gebouw van eigenaren en in 1991 was het zover dat dhr. F.R. Tjin de nieuwe eigenaar werd. Het gebouw was toen al een monumentaal pand maar het verkeerde in deplorabele staat. Door de liefde voor het gebouw en met doorzettingsvermogen en de nodige financiёle middelen is het gelukt om dit gebouw in de huidige staat te krijgen.

Kortom

Octopus International kent een lange succesvolle historie van groei en ontwikkeling. Maar hoe dynamisch het bedrijf ook is, traditionele waarden zijn niet vergeten. De klant staat altijd voorop!

Snel zoeken

Basisinformatie [-]
0
-
1,750,000
Details [+]
Adres [+]